Resultats de la cerca frase exacta: 916

171. bastela (pasta de full farcida de colomí, ametlles i espècies, empolsada de sucre i canyella)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
172. burballa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta de sopa en forma de tireta ampla.  [...]
173. gambot
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta feta amb gamba picada, emprada com a esquer. [...]
174. magdaleó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta medicinal en forma de rotlle petit i prim. [...]
175. quemullar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta per a sucar en xocolata, llet o gelat. [...]
176. formatjada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta fina de confecció casolana, feta de formatge i farina. [...]
177. xurro 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Peça de pasta de bunyol de forma allargada i estriada. [...]
178. caramel
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta de sucre fos i enrossit per l'acció del foc. Pastilla, barreta, etc., feta de pasta de caramel a la qual s'ha afegit alguna essència. Caramels de menta, de rosa, d'anís. [...]
179. lasanya
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Plat format per capes de pasta de farina de forma quadrada o allargada i carn picada o verdura, cuinat amb salsa i formatge. Peça plana de pasta alimentosa de farina per a fer lasanya. [...]
180. crocant
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta d'ametlles, avellanes, etc., endurida amb caramel. Torró de crocant. [...]
Pàgines  18 / 92 
<< Anterior  Pàgina  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  Següent >>