Pa d'origen italià, de forma aplanada i rectangular, amb la crosta gruixuda i la molla fosca i molt alveolada, elaborat amb farina de blat, farina de sègol i farina o extracte de malt. [...]
Producte obtingut per dessecació d'una massa no fermentada feta amb farina, sèmola de blat dur o de blat candial i aigua, que s'emmotlla mecànicament segons formes diverses. [...]
Pa elaborat principalment amb farina, malt, sucre, greixos animals i vegetals i un substitutiu de la llet en pols, cuit en motlles amb tapa, tallat a llesques, torrat i envasat. [...]
Pastís típic de la ciutat italiana de Milà, molt tou i lleuger, que s'elabora amb farina, llevat, ous, mantega, sucre, panses i fruita confitada, i té forma de cúpula. [...]
Pastís típic de la regió italiana de Verona, molt tou i lleuger, que s'elabora amb farina, llevat, ous, mantega i sucre, i té el contorn d'estrella de vuit puntes. [...]
:
El gos marró, que és un pastor alemany, s'espanta amb els petards (explicativa).
El gos que borda és marró (especificativa).
En canvi, les oracions relatives substantives no tenen cap antecedent explícit. Per exemple:
Qui matina fa farina.
On treballa ara hi ha molts restaurants.
Va tornar quan [...]
Galeta de forma arrodonida i superfície rugosa que s'elabora amb farina, sucre, mantega o altres greixos i ous, i que generalment conté trossets de xocolata o de fruita seca, originària de la pastisseria dels Estats Units d'Amèrica. [...]