Resultats de la cerca frase exacta: 383

31. farina de gluten
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Subproducte alimentós obtingut partir del gra de blat de moro, que conté entre un 40% i un 60% de proteïna bruta i un alt contingut energètic en linoleic i en xantofil·les, que se subministra amb el pinso al bestiar i l'aviram adults. [...]
32. farina de iuca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
33. farina de llegums
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
34. farina de lli
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Pólvores grolleres obtingudes de les llavors de lli. Conté un 25% d'oli i una substància mucilaginosa. És emprada en medicina, en la preparació d'emplastres resolutius en les cures per la calor humida. [...]
35. farina de mostassa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
36. farina de pastar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Farina de blat, per a fer pa. [...]
37. farina de pastar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
38. farina de patata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
39. farina de peix
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Nutrient constituït per les restes de peixos després d'haver-ne extret l'oli i d'haver-los sotmès a la molta i a l'assecatge. És emprada com a aliment per al bestiar. [...]
40. farina de peix
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Farina obtinguda a partir de la trituració i la dessecació de peixos sencers o de restes de peixos, que se subministra a l'aviram i aporta proteïna. [...]
Pàgines  4 / 39 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>