Resultats de la cerca bàsica: 971

121. corfa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Closca de certs fruits, dels ous, etc. Corfes de nous, d'ametlles. Pell de certs fruits, del formatge, etc. Crosta del pa, de les nafres. Escorça 1 . [...]
122. hamburguesa de vedella amb ceba, formatge, tomàquet, enciam i cogombre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
123. abraçallar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Premsar amb la braçalladora. Abraçallar un pa de formatge. [...]
124. desnatat -ada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Elaborat amb llet sense nata. Iogurt desnatat. Formatge desnatat.  [...]
125. formatjada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta fina de confecció casolana, feta de formatge i farina. [...]
126. cabrales
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Formatge de llet de vaca, semitou i de gust fort, originari de Cabrales. [...]
127. entrepà Califòrnia (pernil dolç, bacó, formatge, tomàquet, enciam i ou ferrat)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
128. pasta de full amb formatge, ceba caramel·litzada i fruites del bosc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
129. camembert
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Formatge elaborat amb llet de vaca, de pasta blanca i cremosa, originari de Camembert. [...]
130. formatgera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Motlle de fer formatges. Receptacle, generalment en forma de campana, per a guardar-hi formatge. [...]
Pàgines  13 / 98 
<< Anterior  Pàgina  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  Següent >>