Resultats de la cerca frase exacta: 919

201. olivada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta feta d'olives trinxades i condimentada amb oli d'oliva, sal i espècies.  [...]
202. casca
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Coca circular amb un forat al mig, feta de pasta ensucrada i untada d'ou.  [...]
203. cobrent
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que no deixa transparentar les capes de color subjacents, s'aplica a una pasta pictòrica. [...]
204. croissant
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pastís petit en forma de mitja lluna, elaborat amb una pasta fullada de característiques pròpies. [...]
205. encofrat
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Motlle per a donar una forma determinada al formigó en pasta amb què s'omple.  [...]
206. ensegonada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta feta amb aigua i segó, per a donar a l'aviram. Calderada 2 . [...]
207. escarabeu
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Amulet o segell de pedra o de pasta vítria que representa l'escarabat sagrat egipci. [...]
208. rosquilla
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pastís petit d'ous i de sucre o altra pasta en figura de rosca petita. [...]
209. amanida de pasta amb salsa rosa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
210. pasta de full amb espinacs saltats
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  21 / 92 
<< Anterior  Pàgina  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  Següent >>