Resultats de la cerca bàsica: 338

111. profiteroles amb xocolata cruixent
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
112. trufes de xocolata negra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
113. xocolata negra en textures
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
114. esvaïda
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Desfeta. [...]
115. bombó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Dolç petit, fi, confeccionat a base de xocolata, fondant, caramel, etc. Bombons de xocolata. Bombons àcids. Bomba1 6. [...]
116. quemullar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta per a sucar en xocolata, llet o gelat. [...]
117. xocolatina
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bombó de xocolata. Pastilla de xocolata petita, normalment una porció individual. [...]
118. xocolater xocolatera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que fabrica o ven xocolata. Que és amant de la xocolata. [...]
119. sucada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció de sucar. Tros de pa, bescuit, etc., sucat en vi, xocolata, etc. [...]
120. batut de plàtan i xocolata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  12 / 34 
<< Anterior  Pàgina  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  Següent >>