Resultats de la cerca frase exacta: 131

91. esca
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn dels bolets de soca del gènere Fomes i afins, assecada o torrada, que antigament s'emprava per a encendre foc. esca de bolet Esca 1 1. esca de verger Bolet de soca dels fruiters. esca marginada Bolet de soca de l'ordre de les porials, amb porus i marge clar, que viu sobre fusta [...]
92. bessó 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn d'un fruit de clofolla, especialment de l'ametlla. Ametlla, de llavor única o doble, d'una varietat comercial destinada a l'elaboració de torrons o a ésser torrada. Moll d'un os. Part essencial d'alguna cosa. [...]
93. anxoves del Cantàbric i torrada amb tomàquet fresc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
94. coca torrada amb bacó, pinya tropical i formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
95. coca torrada amb tonyina, ou dur i formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
96. conill a la graella amb torrada d'allioli
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
97. torrada amb anxoves de l'Escala i escalivada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
98. torrada amb formatge brie i confitura de tomàquet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
99. torrada amb formatge de cabra i pebrot escalivat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
100. torrada amb salsitxa de Frankfurt i formatge cheddar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  10 / 14 
<< Anterior  Pàgina  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  Següent >>