Resultats de la cerca frase exacta: 475

151. cabrer cabrera
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que guarda un ramat de cabres. Casa o cabana on es recullen les cabres de nits. Persona que ven llet de cabra. cabrer de raïm Bagot, gotim. Ormeig semblant al rall, però més petit i amb un cèrcol de reforç per a pescar cabres.  [...]
152. pita
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Fibra tèxtil d'origen natural procedent de les fulles d'atzavara. Teixit d'ordit de pèl de cabra i tramat de cotó, llustrós, usat per a folres de mànigues en els vestits d'home. pita esponja Roba de seda rentable, teixida en cru, amb lligat de plana. [...]
153. amanida amb formatge de cabra i pernil d'ànec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
154. amanida amb formatge de cabra i vinagreta d'olives
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
155. amanida amb formatge de cabra i vinagreta de mel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
156. amanida d'encenalls de foie-gras i formatge de cabra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
157. amanida d'herbes de marge amb formatge de cabra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
158. amanida de ceps i llagostins amb formatge de cabra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
159. amanida de favetes, fruita seca i formatge de cabra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
160. amanida de formatge de cabra amb poma i nous
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  16 / 48 
<< Anterior  Pàgina  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  Següent >>