Resultats de la cerca frase exacta: 916

201. pasta farcida de salmó amb pesto
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
202. pasta fresca amb gambes i pesto
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
203. pasta fresca amb peix i marisc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
204. pasta fresca amb tripa de bacallà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
205. pasta fresca variada a la carbonara
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
206. camembert
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Formatge elaborat amb llet de vaca, de pasta blanca i cremosa, originari de Camembert. [...]
207. empanar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embolcar (carn o altra vianda) amb pasta de pa per coure-la després al forn. [...]
208. olivada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta feta d'olives trinxades i condimentada amb oli d'oliva, sal i espècies.  [...]
209. casca
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Coca circular amb un forat al mig, feta de pasta ensucrada i untada d'ou.  [...]
210. cobrent
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que no deixa transparentar les capes de color subjacents, s'aplica a una pasta pictòrica. [...]
Pàgines  21 / 92 
<< Anterior  Pàgina  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  Següent >>