Resultats de la cerca frase exacta: 913

141. burballa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta de sopa en forma de tireta ampla.  [...]
142. al·lèrgia a la pasta de ditranol
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
143. puré
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Aliment triturat, cuit, reduït a pasta, fet a base d'hortalisses i, a vegades, amb llet, mantega, ous, carn i espècies. Puré de pèsols, de mongetes, de patates. [...]
144. gambot
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta feta amb gamba picada, emprada com a esquer. [...]
145. magdaleó
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta medicinal en forma de rotlle petit i prim. [...]
146. quemullar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta per a sucar en xocolata, llet o gelat. [...]
147. formatjada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta fina de confecció casolana, feta de formatge i farina. [...]
148. xurro 1
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Peça de pasta de bunyol de forma allargada i estriada. [...]
149. crocant
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta d'ametlles, avellanes, etc., endurida amb caramel. Torró de crocant. [...]
150. espagueti
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta alimentosa de farina de forma cilíndrica molt llarga i prima. [...]
Pàgines  15 / 92 
<< Anterior  Pàgina  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  Següent >>