Resultats de la cerca frase exacta: 116

31. galta de vedella glacejada amb vi negre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
32. galta de vedella amb puré de patates rostides
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
33. galta i peu de porc a la brasa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
34. galta de porc amb ou ferrat i patates fregides
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
35. clotet
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Clot petit, com ara el de la galta, el del mentó, etc. [...]
36. galta de porc ibèric amb curri de pastanaga i taronja
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
37. pòmul
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Os de la galta. [...]
38. catxamona
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Cop pegat a la galta, especialment el pegat suaument amb els dits índex i del mig. Fer la catxamona. A la primera el rei perdona; a la segona, catxamona. [...]
39. malar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Relatiu o pertanyent a la galta o al pòmul. Os malar. Pòmul. [...]
40. templa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Part lateral del cap compresa entre el front, l'orella i la galta. Regió temporal. [...]
Pàgines  4 / 12 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>