Resultats de la cerca bàsica: 971

121. pasta de full amb formatge, ceba caramel·litzada i fruites del bosc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
122. parmesà -ana
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Natural de Parma. Relatiu o pertanyent a Parma o als seus habitants. Formatge de pasta dura elaborat amb llet de vaca, originari de Parma. Formatge parmesà.  [...]
123. golut -uda
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
D'apetit insaciable. Era goluda de formatge.  [...]
124. corfa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Closca de certs fruits, dels ous, etc. Corfes de nous, d'ametlles. Pell de certs fruits, del formatge, etc. Crosta del pa, de les nafres. Escorça 1 . [...]
125. abraçallar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Premsar amb la braçalladora. Abraçallar un pa de formatge. [...]
126. desnatat -ada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Elaborat amb llet sense nata. Iogurt desnatat. Formatge desnatat.  [...]
127. amanida de formatge fresc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
128. amanida de formatge tendre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
129. amanida mixta amb formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
130. baguet amb formatge manxego
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  13 / 98 
<< Anterior  Pàgina  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  Següent >>