FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Persona que, per encàrrec d'una empresa, s'ocupa d'identificar i seleccionar professionals altament qualificats per a exercir funcions directives i executives, i de persuadir-los perquè s'hi incorporin. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Possibilitat d'identificar l'origen, l'evolució i la localització d'un producte o d'un fenomen sotmès a examen. Traçabilitat alimentària Traçabilitat d'un contagi. Garantir la traçabilitat. Perdre la traçabilitat. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció d'identificar o identificar-se; l'efecte. Procés psíquic de l'inconscient que fa que un individu, pel fet de sentir-se lligat emotivament a un altre, sigui afectat per situacions que no viu directament. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Tècnica electroanalítica quantitativa i qualitativa que, per mitjà de les corbes intensitat-potencial obtingudes en l'electròlisi d'una dissolució realitzada en condicions determinades, s'utilitza per a identificar la natura d'alguna espècie química i [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Acció de palpar. Amb un palp ho va identificar. a palps [o al palp] A les palpentes. Sentit del tacte. No tenir palp en una mà. Apèndix segmentat dels que tenen al voltant de la boca certs artròpodes amb una funció tàctil o gustatòria. [...]