FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que aromatitza. Substància que, aplicada en petita quantitat, aporta una aroma a un aliment, una beguda, un cosmètic, etc., o bé en millora i en reforça l'aroma existent. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Gustar lentament (un menjar o una beguda) per sentir-ne bé el sabor. Assaborir una vianda, un vi. Assaborir la música d'una cançó. Assaborir les belleses d'una obra d'art. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que afavoreix una millor digestió dels aliments. Agent aperitiu. Que obre l'apetit, la gana. Beguda aperitiva. Beguda acompanyada de tapes que es pren ordinàriament abans d'un àpat. Fer l'aperitiu. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que és de la naturalesa d'un gas. Substància gasosa. Fase gasosa, estat gasós, d'una substància. Que conté gas. Una beguda gasosa. Beguda refrescant feta d'aigua gasada, amb edulcorants i aromes cítriques. [...]