FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Closca de certs fruits, dels ous, etc. Corfes de nous, d'ametlles. Pell de certs fruits, del formatge, etc. Crosta del pa, de les nafres. Escorça 1 . [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Metall radioactiu de la família dels actínids, la desintegració radioactiva del qual genera actini (símbol, Pa; nombre atòmic, 91; pes atòmic de l'isòtop més estable, 231). [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pa de cera constituït per una sèrie de cel·les prismàtiques hexagonals que fabriquen les abelles dins l'arna per a dipositar-hi la mel. Pa de cera que fan les vespes. [...]
FontDiccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Unitat de pressió i tensió, del sistema internacional, equivalent a la pressió uniforme que exerceix sobre una superfície plana d'1 metre quadrat una força total d'1 newton (símbol, Pa). [...]