Resultats de la cerca frase exacta: 578

Diccionaris terminològics
71. radioesterilització
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Irradiació a dosis suficients per a aconseguir l'esterilitat comercial d'un aliment. [...]
72. tallar a la brunesa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Tallar un aliment en bocins de la mida d'un gra d'arròs. [...]
73. quilometratge alimentari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Distància recorreguda per un aliment entre el punt de producció i el de consum. [...]
74. cos estrany
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Objecte contaminant, generalment dur o tallant, present en un aliment de manera accidental, que es pot percebre a través del tacte o de la vista i pot comprometre la qualitat i la innocuïtat de l'aliment i provocar una lesió al consumidor. [...]
75. malaltia transmesa per aliments
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Malaltia causada per la ingesta d'un agent biològic o químic present en un aliment. [...]
76. flavor
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Conjunt de propietats olfactives, gustatives i tàctils que es perceben en la degustació d'un aliment. [...]
77. menjar de debò
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Aliment fresc o poc processat en l'elaboració del qual s'alteren mínimament les qualitats naturals. [...]
78. radiopasteurització
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Irradiació a dosis suficients per a eliminar les cèl·lules vegetatives dels microorganismes patògens d'un aliment. [...]
79. saltar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fregir un aliment a foc molt viu, amb poc greix i agitant-lo de tant en tant. [...]
80. coure al blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Coure un aliment en un brou curt d'aigua i de farina o en un fons blanc. [...]
Pàgines  8 / 58 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>