Resultats de la cerca bàsica: 849

Diccionaris terminològics
21. formatge madurat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge sotmès al procés de maduració, en què es generaran una sèrie de canvis físics i químics. [...]
22. formatge magre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
23. formatge Maó-Menorca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i tall sencer, de color blanc de vori a groguenc, amb ulls petits distribuïts irregularment, de gust suau, lleugerament salat o acídul, i crosta de color groguenc i ataronjat marró. [...]
24. formatge parafinat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
25. formatge ratllat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge reduït a trossets menuts mitjançant una ratlladora de formatge. [...]
26. formatge sec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
27. formatge sec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge que ja duu moltes setmanes fet i ha adquirit duresa, color groc i gust intens. [...]
28. formatge semigràs
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
29. formatge semimadurat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
30. formatge semisec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
Pàgines  3 / 85 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>