Resultats de la cerca bàsica: 846

Diccionaris terminològics
71. formatge de pasta dura
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
72. formatge de pasta filada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge que s'obté amb la quallada un cop feta, introduïda en aigua a 80-90 graus, agitada i refredada. [...]
73. formatge de pasta premsada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
74. formatge de pasta semicuita
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge en el procés d'elaboració del qual la temperatura de la quallada arriba a 40-42 graus. [...]
75. formatge de pasta tova
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
76. formatge de pasta tova
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge humit i tou, de coagulació enzimàtica que, un cop coagulat, es talla de manera que mantingui el màxim de xerigot i, amb ajuda de la temperatura i l'escorregut, retingui prou humitat. [...]
77. formatge de pasta virada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
78. formatge majorero [majorero: es]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de cabra, de pasta premsada no cuita, gras, de massa compacta al tall. [...]
79. formatge semisec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
80. caputxetes de formatge amb salsa de formatge parmesà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  8 / 85 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>