Resultats de la cerca frase exacta: 578

Diccionaris terminològics
41. aliment modificat genèticament
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
42. aliment no calòric
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Aliment especialment preparat en la seva composició a fi que el valor calòric en elements energètics sigui mínim, però que alhora proporcioni les quantitats necessàries de proteïnes i vitamines (nutrició dietètica). La utilització primordial dels corresponents preparats comercials és en règims per [...]
43. ennuegada per aliment
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
44. aliment d'origen animal
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Aliment procedent d'espècies animals. [...]
45. aliment d'origen vegetal
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Aliment procedent d'espècies vegetals. [...]
46. aliment de quilòmetre zero
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Aliment que és consumit en el mateix lloc de producció o en un altre lloc molt proper, la qual cosa comporta molt poca despesa energètica en transport i conservació. [...]
47. aliment per a un grup específic
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Aliment apropiat per a satisfer un objectiu nutricional determinat adequat per a un conjunt d'individus de característiques similars. [...]
48. aliment per a usos mèdics especials
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Aliment per a un grup específic destinat a satisfer les necessitats de pacients l'alimentació dels quals no es pot basar en una dieta normal. [...]
49. xoc anafilàctic per reacció adversa a aliment
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
50. prova d'exposició
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Tècnica experimental que consisteix a introduir un microorganisme en un aliment, amb una concentració determinada, per a fer-ne el seguiment i valorar-ne el comportament durant la vida útil de l'aliment, a fi de garantir la seguretat microbiològica. [...]
Pàgines  5 / 58 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>