Beguda gasosa de color vermellós, obtinguda per maceració, extracció o percolació en una solució hidroalcohòlica i aromatitzada amb substàncies amargues, com ara pell de taronja, arrel de genciana, de ruibarbre, senet, càlam, àloe o quinina. [...]
Beguda espirituosa anisada d'uns 40 graus elaborada a Grècia a partir d'una combinació d'alcohols aromatitzats per destil·lació i maceració de llavors d'anís o de fonoll, d'altres llavors, plantes o fruites aromàtiques i de màstic de Quios. [...]
Beguda probiòtica d'origen probablement manxurià, rica en nutrients, lleugerament carbonatada, d'un gust entre dolç i agre i una olor semblant a la del iogurt o el quefir, que resulta de la fermentació que produeix una colònia simbiòtica de bacteris i llevats en una infusió de te verd o negre amb [...]
Beguda originària de l'Índia, endolcida amb sucre o mel, que es prepara infusionant en llet, aigua o una barreja de totes dues, fulles de te negre i espècies, principalment gingebre molt, beines de cardamom verd, canyella, anís estrellat, pebre negre, clavell, i, de vegades, llavors de fonoll, nou [...]
Substància que, aplicada en petita quantitat, comunica una aroma a un aliment, una beguda, un cosmètic, etc., o bé millora o reforça l'aroma existent. [...]