Resultats de la cerca frase exacta: 26

Diccionaris terminològics
11. ají limo
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Varietat de bitxo molt picant, pròpia de la gastronomia del Perú. [...]
12. kimtxi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat elaborat amb col xinesa, pebrot vermell molt, alls i cebes tendres, típic de la gastronomia coreana. [...]
13. xili chilhuacle
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Varietat de xili originària de la regió mexicana d'Oaxaca, de sabor afruitat, molt emprada en gastronomia. [...]
14. flor de sal
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Sal constituïda per cristalls fins que es recullen de la superfície de les salines, molt apreciada en gastronomia. [...]
15. edamame
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Plat típic de la gastronomia oriental, especialment la japonesa, que consisteix en beines de soja verdes bullides en sal. [...]
16. galet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Carn del voltant de la zona auditiva de la tonyina, la qual s'aprofita en gastronomia per a fer guisats. [...]
17. aigua de llegums
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Líquid resultant de la cocció o la maceració dels llegums, emprat en gastronomia com a substitut de la clara d'ou, especialment en la cuina vegana. [...]
18. atractiu turístic
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Particularitat d'un indret, com ara el paisatge, el clima, la gastronomia o un lloc històric, que per les seves característiques es considera d'interès per al turisme. [...]
19. enoturisme
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Conjunt d'activitats i recursos turístics d'oci i de lleure adreçats a descobrir el vi, el territori, la cultura i la gastronomia autòctona de les regions vitivinícoles. [...]
20. menjar blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Crema feta amb llet, farina de midó o d'arròs, sucre, llimona i canyella, que es deixa refredar i quallar, i forma part de la gastronomia pròpia de les festes de Menorca. [...]
Pàgines  2 / 3 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  Següent >>