Resultats de la cerca frase exacta: 772

Diccionaris terminolōgics
201. alimentaciķ complementāria
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
Alimentaciķ que es proporciona al lactant addicionalment a la llet materna o la llet adaptada, que se sol iniciar després dels sis primers mesos d'alletament exclusiu. [...]
202. caputxino
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
Cafč amb llet escumosa o nata batuda, sovint empolsat amb xocolata. [...]
203. tofu
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
Pasta alimentosa vegetal obtinguda per coagulaciķ de la llet de soia. [...]
204. tofu pudent
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
Tofu de la cuina xinesa d'olor penetrant i gust fort que s'obté fent fermentar tofu fresc, durant diversos mesos, dins una salmorra de llet, verdura, carn i peix, sovint aromatitzada amb mostassa i amarant. [...]
205. lāban
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
Iogurt obtingut a partir de llet acidificada, típic del Prōxim Orient i del nord d'Āfrica. [...]
206. mozzarella [it]
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
Formatge fresc típic de la cuina italiana, elaborat origināriament amb llet de la femella del búfal i actualment també amb llet de vaca, de pasta tendra, blanca i compacta, de sabor dolį i lleugerament acidulat, que es conserva amb el propi sčrum i es presenta en forma de bola. [...]
207. butterkäse [de]
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura i textura elāstica i compacta, originari d'Alemanya. [...]
208. itālic
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada semidura i textura elāstica i compacta, originari d'Itālia. [...]
209. danbo
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i elāstica, presentat generalment amb forma rectangular, d'origen dančs. [...]
210. musli
Font Diccionaris terminolōgics del TERMCAT
Ārea temātica Alimentaciķ. Gastronomia
Aliment compost per cereals, fruita seca, mel i altres ingredients, que se sol menjar barrejat amb llet o iogurt. [...]
Pāgines  21 / 78 
<< Anterior  Pāgina  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  Següent >>