Resultats de la cerca frase exacta: 90

Diccionaris terminològics
21. carxofes, favetes i bacallà saltats amb romesco i oli de picada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
22. crep de bacallà amb crema de verdures i picada de cibulet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
23. kefta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pilota feta de carn picada, formatge o verdures, condimentada amb espècies, típica del Pròxim Orient i de l'Índia. [...]
24. bistec rus
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Carn picada, normalment barrejada amb ou i assaonada amb all, ceba, julivert, etc., de forma arrodonida i plana, que se serveix fregida o a la planxa. [...]
25. polpetó
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Massa de carn picada i altres ingredients, de forma allargada, que es talla un cop s'ha condimentat i rostit. [...]
26. tortel·loni
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pasta alimentària en forma d'anella, més gran que el tortel·lini, farcida habitualment de mató, ous, formatge, julivert o verdura picada. [...]
27. pesca al toc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Esport
Disciplina de pesca fluvial que es practica en aigües vives utilitzant esquers naturals recol·lectats al mateix lloc de pesca i que consisteix a pescar sense suro i amb una mà en contacte permanent amb la llinya, a fi de notar la picada del peix. [...]
28. allada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Picada, salsa, d'alls. [...]
29. mussaca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Menja cuita al forn, elaborada amb albergínia tallada a rodanxes, fregida i disposada en forma de capes, les quals alternen amb capes de carn picada i assaonada de vedella, de be o d'una barreja de totes dues, en què s'afegeixen altres ingredients i condiments segons les zones geogràfiques. [...]
30. delícia de pollastre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Porció petita de carn de pollastre sencera o picada, arrebossada per a ser fregida. [...]
Pàgines  3 / 9 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  Següent >>