Resultats de la cerca frase exacta: 119

Diccionaris terminològics
101. escalopines de foie-gras arrebossades amb galeta maria sobre compota de poma
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
102. carpaccio de pop sobre llit de patates i salsa d'ametlles
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
103. encenalls d'espatlla de cabrit amb verduretes sobre coulis de moniato
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
104. filet de vedella amb mousse de foie-gras sobre llit de cireres
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
105. espatlla de xai farcida de carn i prunes rostida amb suc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
106. suquet de rap i cloïsses amb fons de patates confitades
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
107. perdiu en escabetx de vinagre balsàmic sobre llit de mongetes del ganxet i bròquil
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
108. suprema de llobarro sobre pastís Tatin de porros confitats i oli verd
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
109. ànec sobre llit d'orellanes i gingebre amb llavors de gira-sol picades
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
110. ceps saltats amb fons de poma a la planxa i encenalls de foie-gras
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  11 / 12 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  Següent >>