Resultats de la cerca frase exacta: 396

Diccionaris terminològics
21. giró ros
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vi elaborat amb raïm giró ros, poc àcid, aromàtic i amb un grau alcohòlic alt, que se sol utilitzar per a fer vins varietals joves o d'envelliment. [...]
22. òxford
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
Teixit de cotó fet amb un ordit fi i una trama gruixuda, amb lligaments diversos que formen llistes o quadrícules, que se sol utilitzar per a confeccionar camises. [...]
23. vehicle de combustible flexible
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Transports
Vehicle automòbil amb un motor de combustió interna capaç d'utilitzar dos o més combustibles sols o barrejats, sovint gasolina i etanol, que s'emmagatzemen en el mateix dipòsit. [...]
24. optimització de compra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Economia. Empresa
Estratègia de màrqueting consistent a utilitzar eines tecnològiques i aplicacions específiques, sovint per a aparells mòbils, que permetin millorar l'experiència de compra dels usuaris i, alhora, fomentar les vendes. [...]
25. xarel·lo vermell
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vi elaborat amb raïm xarel·lo vermell, fresc, àcid, amb un grau alcohòlic alt i amb una aroma herbàcia, que se sol utilitzar per a fer vins joves i vins escumosos. [...]
26. qüestionari d'autocompleció
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Qüestionari que un enquestat pot respondre sense la intervenció o l'ajuda de l'enquestador, que se sol utilitzar per a fer enquestes per correu i en accions de màrqueting directe. [...]
27. xarel·lo
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vi elaborat amb raïm xarel·lo, amb cos, una mica àcid, amb un grau alcohòlic alt i una aroma afruitada, que se sol utilitzar per a fer vins escumosos, especialment de llarga criança. [...]
28. carinyena
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vi elaborat amb raïm carinyena, amb cos, àcid, de color intens, molt olorós, i ric en tanins i amb un grau alcohòlic alt, que se sol utilitzar per a cupatges amb garnatxa negra. [...]
29. vermentino
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vi elaborat amb raïm vermentino, fresc, poc àcid, de color pàl·lid i amb una aroma característica de poma i altres fruites, que se sol utilitzar per a fer vins blancs secs i rosats. [...]
30. cabernet sauvignon [sauvignon: fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vi elaborat amb raïm cabernet sauvignon, de color intens, ric en tanins, amb un grau alcohòlic alt i una aroma intensa de fruita, que és idoni per a envellir i se sol utilitzar per a cupatges. [...]
Pàgines  3 / 40 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>