Resultats de la cerca frase exacta: 195

Diccionaris terminològics
111. L'Étivaz
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta dura, premsada i cuita, de color groc de vori, de gust afruitat i amb regust d'avellana, originari de la vila suïssa de L'Étivaz. [...]
112. scamorza
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge semblant a la mozzarella, fet amb llet de vaca o de vaca i de cabra, amb forma de pera, de pasta filada, quallada àcida natural i maduració ràpida, que pot ser fumat. [...]
113. tilsit [de]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma, que durant els primers mesos de maduració se sotmet a rentatges amb aigua, de gust lleugerament afruitat, originari de la ciutat de Tilsit. [...]
114. cheddar [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de color groc daurat, textura compacta i flexible i gust canviant, que va des d'un dolç suau quan és jove a un fort picant quan és madur. [...]
115. doble worcester [worcester: en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada molt ferma de color ataronjat i regust de cítric, madurat durant un període de cinc a set mesos, originari de la ciutat anglesa de Worcester. [...]
116. gouda
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, amb la crosta recoberta de parafina de color groc, de pasta premsada i no cuita, compacta i flexible, de gust suau, originari de la ciutat holandesa de Gouda. [...]
117. graviera
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet d'ovella, de cabra o de vaca, de pasta dura cuita i textura cremosa, madurat durant un període mínim de tres mesos, i amb gust dolç i afruitat, originari de Grècia. [...]
118. àngel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la vida
 [...]
119. munster
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta tova i força cremosa, amb la crosta ataronjada i de gust fresc i aromàtic, que es presenta amb forma de disc, originari de la localitat alsaciana de Munster. [...]
120. kernhem [nl]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada tova, madurat durant un període de trenta dies, de textura tendra i cremosa i gust suau, i que es presenta en forma de barra rodona, originari d'Holanda. [...]
Pàgines  12 / 20 
<< Anterior  Pàgina  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  Següent >>