Resultats de la cerca frase exacta: 195

Diccionaris terminològics
121. montàsio
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma, madurat durant un període de tres a divuit mesos, amb una crosta que es va endurint amb el temps, de gust ric i afruitat, originari d'Itàlia. [...]
122. monterey [en]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta més o menys tova segons el punt de maduració, madurat durant un període d'un a sis mesos, de gust molt suau, originari de la ciutat nord-americana de Monterey. [...]
123. morbier
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada no cuita, que té una capa negra de cendra que separa horitzontalment la pasta pel mig, originari del massís del Jura, a la regió francesa del Franc Comtat. [...]
124. comptador de llet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Aparell emprat per a controlar periòdicament la producció lletera d'una vaca. [...]
125. Queijo São Jorge [pt]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet de llet crua de vaca, de pasta groguenca, dura o semidura i trencadissa, amb molts ulls petits i irregulars, de 8 a 12 kg de pes, originari de l'illa de São Jorge, a les Açores. [...]
126. formatge de cassoleta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fresc fet amb llet de cabra, d'ovella o de vaca, o bé amb una barreja, de pasta compactada però tova, que té forma de volcà a causa del motlle, el qual antigament era de fusta d'olivera. [...]
127. formatge Maó-Menorca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i tall sencer, de color blanc de vori a groguenc, amb ulls petits distribuïts irregularment, de gust suau, lleugerament salat o acídul, i crosta de color groguenc i ataronjat marró. [...]
128. formatge Picón Bejes-Tresviso
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge blau fet amb llet de vaca, ovella o cabra, o bé amb la barreja de dues o de totes tres, de pasta mantegosa, compacta i amb ulls, de gust una mica picant, que madura en caves de maduració. [...]
129. saint-paulin [fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma i una mica elàstica, amb una crosta llisa de color carabassa, de gust suau, que prové principalment de Bretanya i Normandia i que originàriament es preparava en monestirs trapencs. [...]
130. edam [nl]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada i no cuita, de color groc vermellós, ferma, sense ulls, amb la crosta recoberta de parafina pintada de color vermell, que es presenta generalment en forma rodona i diversos graus de maduració. [...]
Pàgines  13 / 20 
<< Anterior  Pàgina  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  Següent >>