Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma, madurat durant un període de tres a divuit mesos, amb una crosta que es va endurint amb el temps, de gust ric i afruitat, originari d'Itàlia. [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta més o menys tova segons el punt de maduració, madurat durant un període d'un a sis mesos, de gust molt suau, originari de la ciutat nord-americana de Monterey. [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada no cuita, que té una capa negra de cendra que separa horitzontalment la pasta pel mig, originari del massís del Jura, a la regió francesa del Franc Comtat. [...]
Formatge fet de llet crua de vaca, de pasta groguenca, dura o semidura i trencadissa, amb molts ulls petits i irregulars, de 8 a 12 kg de pes, originari de l'illa de São Jorge, a les Açores. [...]
Formatge fresc fet amb llet de cabra, d'ovella o de vaca, o bé amb una barreja, de pasta compactada però tova, que té forma de volcà a causa del motlle, el qual antigament era de fusta d'olivera. [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i tall sencer, de color blanc de vori a groguenc, amb ulls petits distribuïts irregularment, de gust suau, lleugerament salat o acídul, i crosta de color groguenc i ataronjat marró. [...]
Formatge blau fet amb llet de vaca, ovella o cabra, o bé amb la barreja de dues o de totes tres, de pasta mantegosa, compacta i amb ulls, de gust una mica picant, que madura en caves de maduració. [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada ferma i una mica elàstica, amb una crosta llisa de color carabassa, de gust suau, que prové principalment de Bretanya i Normandia i que originàriament es preparava en monestirs trapencs. [...]
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada i no cuita, de color groc vermellós, ferma, sense ulls, amb la crosta recoberta de parafina pintada de color vermell, que es presenta generalment en forma rodona i diversos graus de maduració. [...]