Resultats de la cerca frase exacta: 209

Diccionaris terminològics
51. secallona de la Vall Fosca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
52. amanida amb embotits de la Vall d'en Bas
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
53. esturió de la Vall d'Aran amb patates confitades i reducció de fino
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
54. lasanya de patata de la Vall amb botifarra negra i foie-gras d'ànec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
55. confit d'ànec amb naps negres de la Vall d'en Bas i melmelada de ceba de Figueres
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
56. val
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Forma de relleu jurassià consistent en una depressió que correspon al fons d'un sinclinal de roca resistent a l'erosió. [...]
57. milfulls de llengua de vedella amb patata confitada de la Vall d'en Bas i salsa de vi negre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
58. sauvignon blanc [sauvignon: fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Cep conreat tradicionalment a la regió francesa de la vall del Loira, resistent al fred. [...]
59. malbec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Cep originari de les regions franceses de la vall del Loira i Càors, sensible a les gelades i al míldiu. [...]
60. fontina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta dura cuita, amb gust dolç i delicat, originari de la vall italiana d'Aosta. [...]
Pàgines  6 / 21 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>