Resultats de la cerca frase exacta: 564

Diccionaris terminològics
111. vi d'agulla gasificat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi d'agulla amb un grau volumètric total no inferior al 9%. [...]
112. vi de finca qualificada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi inclòs dins d'una denominació d'origen protegida i produït en un territori determinat d'una extensió inferior a la del terme municipal, d'on resulten vins amb característiques qualitatives especials i que s'obté per un procés d'elaboració en celler que assegura la qualitat del raïm en la [...]
113. vi de l'any
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Vi elaborat amb el raïm de la collita del mateix any en què es consumeix. [...]
114. vi de la casa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Vi recomanat per un restaurant que té una bona relació qualitat-preu. [...]
115. vi de producció biodinàmica
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi elaborat d'acord amb les prescripcions específiques reconegudes per als productes de l'agricultura biodinàmica. [...]
116. vi de producció integrada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi elaborat d'acord amb les prescripcions específiques reconegudes per als productes de l'agricultura integrada. [...]
117. vi de raïm pansificat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi elaborat amb raïm de varietats autoritzades assecat al sol o a l'ombra per a la seva deshidratació parcial, sense augment artificial del grau alcohòlic volumètric natural, que ha de ser igual o superior al 16% o ha de tenir un contingut en sucres de 272 grams per litre com a mínim, amb un grau [...]
118. vi de raïm sobremadurat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi elaborat amb raïm de varietats autoritzades sense augmentar el grau alcohòlic natural, que ha de ser superior al 15%, amb un grau alcohòlic total igual o superior al 15% i un grau alcohòlic adquirit igual o superior al 12%. [...]
119. vi diürètic de Trousseau
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Vi medicinal que conté digital, escil·la i acetat potàssic. [...]
120. vi escumós de qualitat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
Vi obtingut per mitjà de la primera o segona fermentació alcohòlica de raïm fresc, de most de raïm o de vi, de varietats autoritzades, que desprèn diòxid de carboni endogen en dissolució que assoleix una pressió igual o superior a 3,5 bars i amb un grau alcohòlic volumètric total del vi de [...]
Pàgines  12 / 57 
<< Anterior  Pàgina  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  Següent >>