Resultats de la cerca bàsica: 725

Diccionaris terminològics  | Lleure. Turisme
91. consergeria
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Departament d'un establiment hoteler que s'ocupa d'atendre i informar els clients, de controlar les entrades i sortides de l'edifici, de custodiar els equipatges i les claus de les habitacions i de repartir la correspondència. [...]
92. andana
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Pla més llarg que ample situat a la vora d'una via de trànsit i a una alçària convenient, que facilita als viatgers d'entrar i sortir d'un mitjà de transport, i la càrrega i descàrrega de mercaderies. [...]
93. guarda de refugi
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona que s'ocupa del manteniment i la conservació d'un refugi de muntanya i d'atendre els excursionistes, alpinistes i altres persones que hi arriben. [...]
94. terminal
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Zona dels serveis d'embarcament i desembarcament dels aeroports, estacions de ferrocarril, marítimes i d'autobusos, on s'atenen els passatgers, els equipatges i les mercaderies. [...]
95. bany complet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Bany que conté una banyera, lavabo, vàter, bidet i, a vegades, dutxa separada. [...]
96. estació d'autobusos
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Estació d'on surten i on arriben els passatgers d'autobusos i autocars. [...]
97. agent de terminal
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona que s'ocupa de controlar l'estat, el funcionament, l'accés i la utilització de les instal·lacions i dependències operatives a les terminals d'aeroport i àrees associades, i atendre companyies, agències de viatges majoristes, serveis auxiliars o usuaris. [...]
98. auxiliar de cuina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona que fa tasques de suport a la cuina d'un restaurant, com ara netejar els estris i la maquinària de la cuina, netejar i tallar verdures i determinats tipus de carn, peix i marisc, ajudar a fer plats senzills, etc. [...]
99. càtering
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Àpat de grup que s'encarrega a una empresa especialitzada, la qual s'ocupa de preparar-lo i, generalment també, de transportar-lo i servir-lo en el lloc convingut. [...]
100. governant | governanta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Lleure. Turisme
Persona que s'ocupa de planificar, dirigir i supervisar les activitats de neteja, preparació i conservació de les habitacions i les zones públiques d'un establiment hoteler. [...]
Pàgines  10 / 73 
<< Anterior  Pàgina  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  Següent >>