Nom científic compost de tres mots llatins o llatinitzats amb el qual es denominen les subespècies, les varietats i altres categories infraespecífiques d'éssers vius i de fòssils. [...]
Nomenclatura científica establerta per Linné per a denominar els éssers vius i els fòssils, en què cada espècie es designa per mitjà d'un nom doble llatí o llatinitzat. [...]
Dit del nom científic compost de tres mots llatins o llatinitzats amb el qual es denominen les subespècies, les varietats i altres categories infraespecífiques d'éssers vius i de fòssils. [...]
Peix de l'ordre dels raïformes, de la família dels raids, que es caracteritza perquè té una renglera d'espines llargues a la part dorsal de la cua, i que viu en aigües profundes de l'Atlàntic nord. [...]
Mol·lusc cefalòpode decàpode de la família dels sepiòlids, de cos oval i amb les aletes amples i arrodonides, que viu en profunditats entre els 50 i els 200 m en fons fangosos de la Mediterrània, d'on és endèmic. [...]
Cadascuna de les espècies d'ocells dels gèneres Elanus, Ictinia, Chelictinia i Gampsonyx, de la família dels accipítrids, de l'ordre dels accipitriformes, amb les ales llargues i estretes i la cua sovint bifurcada, que es distribueixen pels cinc continents. [...]
Petit marsupial de la família dels dasiúrids propi de les regions desèrtiques del nord-oest d'Austràlia, d'uns 10 cm de llarg i entre 20 i 40 g de pes, de color vermellós, carnívor i nocturn, que es reprodueix un sol cop a la vida. [...]
Mol·lusc lamel·libranqui de la família dels mitílids, de forma lleugerament triangular i asimètrica, cobert per un periòstrac de color marronós i amb la conquilla de color groc terrós, que forma colònies sobre roques, s'alimenta de plàncton i és molt apreciat com a comestible. [...]
Mol·lusc lamel·libranqui de la família dels mitílids, de carn blanca o rosada, amb periòstrac robust fosc i molt pelut, conquilla similar a la del musclo però amb els embons no terminals, que forma colònies sobre els substrats durs, s'alimenta de plàncton i és molt apreciat com a comestible. [...]