Resultats de la cerca frase exacta: 1.144

211. bast 2 -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Mancat de finor, de delicadesa, de poliment. És un peix que té la carn molt basta. [...]
212. mandonguilla
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Bola de carn trinxada pastada amb pa ratllat, ous batuts i espècies. fer mandonguilles Fer burilles.  [...]
213. ressecar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Assecar del tot, deixar sense gota d'humitat o de suc. La carn s'ha ressecat. [...]
214. salami
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit cru, assecat i fumat, fet amb mescla de carn de porc, de boví i cansalada. [...]
215. sobrassada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Embotit de carn de porc capolada, adobada amb sal i pebre vermell, típic de les Balears. [...]
216. albergínies farcides de carn gratinades amb beixamel
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
217. carbassons farcits de carn amb salsa Mornay
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
218. carn de porc ibèric a la brasa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
219. carn magra de porc a la caçadora
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
220. mussaca (guisat d'albergínia i carn picada)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  22 / 115 
<< Anterior  Pàgina  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  Següent >>