Resultats de la cerca bàsica: 971

101. abraçallar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Premsar amb la braçalladora. Abraçallar un pa de formatge. [...]
102. desnatat -ada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Elaborat amb llet sense nata. Iogurt desnatat. Formatge desnatat.  [...]
103. formatjada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta fina de confecció casolana, feta de formatge i farina. [...]
104. panqueque amb pernil dolç, formatge, botifarra i ou dur
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
105. cabrales
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Formatge de llet de vaca, semitou i de gust fort, originari de Cabrales. [...]
106. bacó amb formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
107. baguet amb formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
108. calamars amb formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
109. cireres amb formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
110. croquetes de formatge
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  11 / 98 
<< Anterior  Pàgina  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Següent >>