Resultats de la cerca frase exacta: 75

61. perejil (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m bot [Petroselinum crispum] julivert.  [...]
62. manat d'herbes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Ramet d'herbes aromàtiques, principalment llorer, farigola i julivert, que s'afegeix a un menjar durant la seva cocció per tal de fer-lo més saborós. [...]
63. pepitòria
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Guisat d'ocell de corral, sovint una gallina o un pollastre, cuit en una salsa elaborada a base de ceba, all, julivert, ametlles i rovell d'ou dur. [...]
64. creps farcides
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Creps farcides generalment de greix, ceba, julivert i espècies. [...]
65. picada
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 [acció] picadura. 2 [d'insecte] picadura. 3 [d'ocell] picotazo m, picotada, picada, picazo m. 4 gastr picadillo m. Picada d'alls, de julivert, picadillo de ajos, de perejil. 5 [acció] picadura, majadura, majamiento m. 6 med [punxada] punzada, pinchazo m.  [...]
66. vinagreta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Salsa feta amb ceba, all, julivert i ou dur, barrejats amb vinagre, oli i sal. [...]
67. palomina (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 [excremento de palomas] colomassa. 2 bot [Fumaria officinalis] fumària, gallaret m, julivert m bord.  [...]
68. jigote [es]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Carn picada guisada amb ceba, ous durs, olives, patates, xili i herbes com ara julivert o orenga. [...]
69. te de Sant Germà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Preparació laxant composta de fulles de senet, flor de saüc, llavor d'anís, julivert i crémor tàrtar. [...]
70. tarfist
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Estofat de pollastre amb espècies, ceba, julivert i brou abundant, que se serveix amb creps esmicolades per damunt. [...]
Pàgines  7 / 8 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  Següent >>