Resultats de la cerca frase exacta: 916

211. pasta de full amb formatge i ceba
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
212. pasta de full amb formatge i sobrassada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
213. pasta de full amb pollastre i xampinyons
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
214. pasta de tinta de sípia amb musclos
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
215. pasta fresca saltada amb gambes i bolets
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
216. pollastre amb xampinyons i pasta de full
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
217. casca
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Coca circular amb un forat al mig, feta de pasta ensucrada i untada d'ou.  [...]
218. cobrent
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que no deixa transparentar les capes de color subjacents, s'aplica a una pasta pictòrica. [...]
219. croissant
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pastís petit en forma de mitja lluna, elaborat amb una pasta fullada de característiques pròpies. [...]
220. encofrat
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Motlle per a donar una forma determinada al formigó en pasta amb què s'omple.  [...]
Pàgines  22 / 92 
<< Anterior  Pàgina  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  Següent >>