Resultats de la cerca frase exacta: 916

251. caolí
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Argila de color blanc, constituïda gairebé exclusivament per caolinita, formada per l'alteració dels feldespats i usada per a fer la pasta de la porcellana. [...]
252. fondant
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Xocolata especial per a ésser fosa. Xocolata fondant. Pasta feta de sucre, mantega, aigua i altres ingredients que, aromatitzada, s'empra en pastisseria i confiteria.  [...]
253. gorgonzola
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Formatge elaborat amb llet de vaca, de pasta semitova viada d'un color blau i de gust lleugerament picant, originari del municipi italià de Gorgonzola. [...]
254. falàfel (pilota de pasta de cigrons amb espècies)
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
255. farcellet de pasta fil·lo amb formatge i cansalada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
256. pasta de full amb poma caramel·litzada i foie-gras
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
257. pasta de full farcida de pollastre amb curri
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
258. pasta de full farcida de ronyons amb ceba
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
259. pasta fresca amb escamarlans i crema de carbassa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
260. pasta fresca amb favetes i pernil d'ànec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  26 / 92 
<< Anterior  Pàgina  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  31  Següent >>