Resultats de la cerca frase exacta: 330

161. mussolina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Salsa de gust delicat i textura molt suau. [...]
162. pastós -osa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Dit de la veu plena i suau alhora. [...]
163. formatge de Burgos
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fresc fet amb llet d'ovella, sense crosta, de pasta tendra, fina i homogènia, una mica premsada, de color blanc i gust suau, amb un 40% de matèria grassa. [...]
164. formatge de tupí
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet originàriament amb llet d'ovella, amb addició d'anís o d'un altre licor durant la fermentació, de pasta cremosa, untuosa i suau, olor forta i gust picant. [...]
165. hexà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Química
Alcà de cadena lineal de 6 àtoms de carboni, que es presenta com un líquid volàtil incolor i d'olor suau, inflamable i té un punt d'ebullició de 69 ºC. [...]
166. santnectari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada i textura suau, madurat durant un període de vuit setmanes, amb aroma d'herbes, originari de la vila occitana de Sant Nectari. [...]
167. confecció de senet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Laxant suau que conté senet i d'altres ingredients. [...]
168. murmuri
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Soroll repetitiu i suau d'origen cardíac o vascular. [...]
169. burrata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge de pasta filada, fet amb llet de vaca, de textura cremosa i suau, amb forma de farcell, la capa exterior del qual és mozzarella, originari de la regió italiana de Pulla. [...]
170. mató
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fresc, produït amb llet de cabra i coagulat amb herbacol, sense salar ni fermentar, suau, de color blanc brillant, molt dolcenc, gras al paladar i amb tocs amargants de l'herbacol. [...]
Pàgines  17 / 33 
<< Anterior  Pàgina  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  Següent >>