Procediment d'esterilització d'aliments que consisteix a sotmetre'ls a temperatures compreses entre 60° i 80° de manera fraccionada i intermitent. [...]
Àrea temàticaTecnologies de la informació i la comunicació
Tocar una zona de la pantalla amb la punta de dos dits o més fent el moviment de descloure'ls sense deixar de mantenir el contacte amb la superfície i exercint-hi una certa pressió. [...]
Mètode d'introducció de l'alimentació complementària consistent a oferir a l'infant aliments sense triturar, adequats a la seva edat i preparats d'acord amb les seves habilitats motores i de deglució, i a deixar que triï els que vol menjar i si se'ls menja amb els dits o amb coberts. [...]
Conjunt d'accions de màrqueting no intrusives basades en l'ús combinat de diferents tècniques, especialment l'optimització natural, el màrqueting de cercadors, el màrqueting de continguts i les xarxes socials, que té per objectiu captar l'interès dels usuaris i atraure'ls com a clients, sense [...]
Àrea temàticaTecnologies de la informació i la comunicació
Tècnica per a crear i difondre arxius radiofònics, de so i de vídeo per Internet que permet que l'usuari, per mitjà d'una subscripció, pugui descarregar els arxius al seu ordinador de manera automàtica i escoltar-los o veure'ls quan vulgui, ja sigui des de l'ordinador mateix o bé, especialment, des [...]
Tractament isotèrmic aplicat als filferros d'acer amb un elevat contingut de carboni que té com a objectiu conferir-los una microestructura amb perlita fina que permeti treballar-los posteriorment en fred, i que consisteix a sotmetre'ls a austenització i a refredar-los posteriorment de manera [...]