Resultats de la cerca frase exacta: 48

Diccionaris terminològics
1. bolet amarg
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Agricultura. Ramaderia. Pesca
 [...]
2. tònic amarg
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Preparat de sabor amarg emprat per a estimular la gana i millorar la digestió, que conté, per exemple, quinina o genciana. [...]
3. elixir amarg de Dubois
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Tintura de genciana amb carbonat potàssic. [...]
4. cogombre tropical
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Fruit del cogombre tropical, allargat i verrucós, verd i amb llavors blanques quan és immadur i groc o ataronjat i amb llavors vermelles quan és madur, de gust amarg, que s'utilitza en cuina i amb finalitats terapèutiques. [...]
5. cabernet sauvignon [sauvignon: fr]
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Raïm negre produït pel cep cabernet sauvignon, mitjà, irregular i amb els grans petits, esfèrics i amb moltes llavors de gust amarg. [...]
6. diosmina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Glucòsid amarg, de propietats diürètiques i diaforètiques. [...]
7. picradonidina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Glicòsid extret de l'Adonis vernalis; de sabor amarg, té una acció anàloga a la digitalina. [...]
8. cedrina
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Substància cristal·lina, de sabor amarg. [...]
9. canyella blanca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Escorça del canyeller blanc. És aromàtica, de sabor picant i amarg, i emprada com a espècia i com a estimulant estomacal i tònic. [...]
10. amargar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Tenir, una menja, un gust amarg. [...]
Pàgines  1 / 5 
Pàgina  1  2  3  4  5  Següent >>