Resultats de la cerca frase exacta: 12

Diccionaris terminol˛gics
1. glaša
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
Suc que ha desprŔs una peša de carn o de peix durant la cocciˇ, el qual s'ha espessit i caramelĚlitzat formant una superfÝcie llisa que s'adhereix al fons del recipient en quŔ es cou. [...]
2. glaša
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
Capa brillant i llisa, preparada amb sucre i clara d'ou, amb quŔ es cobreixen alguns pastissos. [...]
3. glaša
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
Capa brillant i llisa, preparada amb sucre i clara d'ou, amb quŔ es cobreixen alguns pastissos. [...]
4. glaša
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
Suc que ha desprŔs una peša de carn o de peix durant la cocciˇ i que s'ha espessit i caramelĚlitzat formant una superfÝcie llisa que s'adhereix al fons del recipient en quŔ es cou. [...]
5. ravioli de botifarra negra, poma i patata amb glaša de porc
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
 [...]
6. desglašar
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
Deixatar amb vi, brou, vinagre, etc., la glaša d'un aliment a fi de tornar-la a utilitzar, desprÚs d'haver inclinat la cassola per tal d'eliminar-ne els greixos lÝquids. [...]
7. glašar
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
Cobrir un pastÝs amb glaša. [...]
8. d˛nut
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
Pasta esponjosa i fregida en forma d'anella, que pot ser coberta de glaša, xocolata o altres productes, i pot ser farcida o no. [...]
9. geliu -iva
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica CiŔncies de la Terra
Dit del material que es glaša fÓcilment i s'esquerda. [...]
10. piruleta de pa de pessic
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
Bola de pastÝs recoberta de glaša o de xocolata fixada a l'extrem d'un pal petit. [...]
PÓgines  1 / 2 
PÓgina  1  2  SegŘent >>