Resultats de la cerca bàsica: 808

1. pa
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Aliment fet de farina pastada amb aigua, generalment fermentada, i cuita al forn, especialment el fet amb farina de blat. Pa d'ordi, de sègol, de barreja. Pa tou, del dia. Pa dur, sec. Pa blanc, morè, negre. Pa integral. Pa de munició. Pa beneït. Sucar pa amb vi. Menjar pa sol, tot sol. Pa [...]
2. pa de pita
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pa de forma rodona o ovalada, molt prim i buit, que s'obre com una butxaca i pot omplir-se amb ingredients diversos, típic de la Mediterrània oriental i del Pròxim Orient. [...]
3. pa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
4. pa
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
m 1 [aliment] pan. Una llesca de pa, una rebanada de pan. Pa tou, (o del dia), dur (o sec), torrat, pan tierno (o del día), duro, tostado. 2 [subsistència] pan, sustento. 3 allà on no hi ha pa no hi ha pau (o tot és renou) donde no hay harina todo es mohína. 4 al pa pa i al vi vi fig i fam al [...]
5. pa alís
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Pa sense llevat. [...]
6. pa anglès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
7. pa àzim
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
8. pa blanc
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
9. pa bregat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
10. pa especial
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Indústria. Energia
 [...]
Pàgines  1 / 81 
Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>