Resultats de la cerca frase exacta: 749

101. fetge de vedella a la brasa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
102. distomatosi
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Malaltia, especialment del fetge, causada per la presència de dístomes.  [...]
103. fetge d'ànec amb reducció de calvados
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
104. fetge fresc d'ànec amb poma cuita
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
105. filet de vedella amb fetge d'ànec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
106. tàrtar de vedella amb fetge d'ànec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
107. terrina de fetge d'ànec amb melmelada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
108. biliverdina
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pigment de color verd present en la bilis, el fetge, la melsa i la medul·la òssia d'alguns animals.  [...]
109. hepàtic -a
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Relatiu o pertanyent al fetge. Artèria hepàtica. Còlic hepàtic. Grogós, d'un color semblant al del fetge. Verd hepàtic.  [...]
110. hepatitis
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Inflamació del fetge.  [...]
Pàgines  11 / 75 
<< Anterior  Pàgina  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  Següent >>