Resultats de la cerca frase exacta: 177

131. crema de pastanaga amb calçot escalivat i botifarra de faves
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
132. crema de patates amb farigola i oli de botifarra negra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
133. sopa de ceba amb carxofes farcides de botifarra de perol
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
134. balmat -ada
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Buit de dins. Fer un so de balmat. Que no és compacte i presenta forats, a causa d'una mala elaboració, s'aplica a alguns embotits. Botifarra balmada. [...]
135. coent
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Que produeix una sensació anàloga a la d'una cremada, que cou. Dolor coent. Plorava llàgrimes coents. Excessivament picant. Aquesta botifarra no es pot menjar de tan coent. Una paraula coent. Ridícul per presumpció, cursi. [...]
136. espàrrecs a la planxa amb cruixent de botifarra negra i rossinyols
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
137. favetes saltades amb alls tendres, botifarra negra i calamarsons de platja
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
138. milfulls de botifarra de perol i patata amb salsa de ceps
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
139. ou de corral escumat amb Parmentier de botifarra negra i creïlla
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
140. pebrots del piquillo farcits de botifarra negra amb salsa de xerès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  14 / 18 
<< Anterior  Pàgina  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  Següent >>