Resultats de la cerca frase exacta: 727

131. lòbul
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Part més o menys sortint d'una víscera, d'un òrgan, d'un apèndix, etc., limitada per un sec profund o bé destacada per la seva forma arrodonida. Els lòbuls d'una fulla. Els lòbuls del cervell, del fetge. El lòbul de l'orella. Els lòbuls d'un liquen foliaci [...]
132. trasplantament hepàtic auxiliar amb manteniment del fetge del mateix pacient in situ
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
 [...]
133. amanida tèbia de rossinyols i fetge d'ànec
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
134. fetge d'ànec amb torrades i ceba caramel·litzada
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
135. fetge de porc saltat amb all i julivert
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
136. cec cega
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
. cec hepàtic Bossa del budell embrionari a partir de la qual es desenvolupa el fetge.  [...]
137. oca
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
fetge i les plomes (Anser anser). oca d'Egipte Ocell de la família dels anàtids, que viu a l'Àfrica (Alopochen aegyptiacus). oca de bec curt Ocell de la família dels anàtids, de bec rosat i negrós (Anser brachyrhynchos). oca de collar Ocell de la família dels anàtids, de plomatge negre i [...]
138. fetge d'ànec amb poma i salsa de figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
139. ou ferrat amb fetge d'ànec i tòfona negra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
140. oli
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Greix de procedència animal o vegetal, líquid a la temperatura de 20 °C. Oli de cacauet, de soia, de sèsam, de gira-sol, de blat de moro. Oli de ricí, d'ametlles dolces, d'eucaliptus. Oli de fetge de bacallà. oli de cedre Oli extret, per destil·lació, del duramen de diverses coníferes [...]
Pàgines  14 / 73 
<< Anterior  Pàgina  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  Següent >>