Resultats de la cerca frase exacta: 168

151. lasanya de botifarra negra i carbass amb salsa de pebrots del piquillo
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
 [...]
152. picar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edici)
Sortir de l'ou. Causar en alguna part del cos una sensaci viva, penetrant, de cossor, de cremor. Com picava el fred, aquest mat! Fa un sol que pica. Aquesta botifarra pica molt: hi ha massa pebre. Piquen molt, aquests mosquits! Tenir un preu massa alt. Aquest any, els panellets piquen; ens els [...]
153. cua de bou amb botifarra blanca, ratafia i pinya tropical a la brasa
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
 [...]
154. lasanya de patata de la Vall amb botifarra negra i foie-gras d'nec
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
 [...]
155. terrina de bacall amb pur de patates, pur de botifarra negra i samfaina
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
 [...]
156. pebrots del piquillo farcits de trinxat de col, botifarra de perol i bolets de temporada amb salsa de ceba
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
 [...]
157. butifarra (castell)
Font Diccionari castell-catal d'Enciclopdia Catalana (4a edici)
f 1 botifarra. 2 [noble mallorqun] botifarra. 3 amer entrep [de pernil i enciam] m.  [...]
158. morcilla (castell)
Font Diccionari castell-catal d'Enciclopdia Catalana (4a edici)
f 1 [embutido] botifarr m, botifarra de sang. 2 fig i fam [embuchado] posts m, afegit m. 3 que te (o le, etc) den morcilla! fam fes-te (o que es faci) fmer!, botifarra! [...]
159. manilla
Font Diccionari catal-castell d'Enciclopdia Catalana (4a edici)
f 1 [braalet] manilla, pulsera, brazalete m. 2 jocs [botifarra] malilla. 3 jocs [el nou de cada coll] malilla. 4 pl [dels presos] esposas, manillas.  [...]
160. brou gras
Font Diccionaris terminolgics del TERMCAT
rea temtica Alimentaci. Gastronomia
Brou que cont un alt percentatge de greix, fet generalment amb cansalada, botifarra, costella de porc i altres peces de carn, i tamb verdura i llegum. [...]
Pgines  16 / 17 
<< Anterior  Pgina  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  Segent >>