Resultats de la cerca frase exacta: 168

151. lasanya de botifarra negra i carbassˇ amb salsa de pebrots del piquillo
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
 [...]
152. picar
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a ediciˇ)
Sortir de l'ou. Causar en alguna part del cos una sensaciˇ viva, penetrant, de co´ssor, de cremor. Com picava el fred, aquest matÝ! Fa un sol que pica. Aquesta botifarra pica molt: hi ha massa pebre. Piquen molt, aquests mosquits! Tenir un preu massa alt. Aquest any, els panellets piquen; ens els [...]
153. cua de bou amb botifarra blanca, ratafia i pinya tropical a la brasa
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
 [...]
154. lasanya de patata de la Vall amb botifarra negra i foie-gras d'Ónec
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
 [...]
155. terrina de bacallÓ amb purÚ de patates, purÚ de botifarra negra i samfaina
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
 [...]
156. pebrots del piquillo farcits de trinxat de col, botifarra de perol i bolets de temporada amb salsa de ceba
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
 [...]
157. butifarra (castellÓ)
Font Diccionari castellÓ-catalÓ d'EnciclopŔdia Catalana (4a ediciˇ)
f 1 botifarra. 2 [noble mallorquÝn] botifarra. 3 amer entrepÓ [de pernil i enciam] m.  [...]
158. morcilla (castellÓ)
Font Diccionari castellÓ-catalÓ d'EnciclopŔdia Catalana (4a ediciˇ)
f 1 [embutido] botifarrˇ m, botifarra de sang. 2 fig i fam [embuchado] postÝs m, afegitˇ m. 3 íque te (o le, etc) den morcilla! fam fes-te (o que es faci) f˙mer!, botifarra! [...]
159. manilla
Font Diccionari catalÓ-castellÓ d'EnciclopŔdia Catalana (4a ediciˇ)
f 1 [brašalet] manilla, pulsera, brazalete m. 2 jocs [botifarra] malilla. 3 jocs [el nou de cada coll] malilla. 4 pl [dels presos] esposas, manillas.  [...]
160. brou gras
Font Diccionaris terminol˛gics del TERMCAT
└rea temÓtica Alimentaciˇ. Gastronomia
Brou que contÚ un alt percentatge de greix, fet generalment amb cansalada, botifarra, costella de porc i altres peces de carn, i tambÚ verdura i llegum. [...]
PÓgines  16 / 17 
<< Anterior  PÓgina  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  SegŘent >>