Resultats de la cerca frase exacta: 778

161. hepato- [o hepat-]
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Forma prefixada del mot gr. hêpar hépatos, 'fetge'. Ex.: hepatocele, hepatologia, hepatàlgia. [...]
162. foie-gras
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Menja feta amb fetge d'oca o d'ànec engrossit d'una manera especial. [...]
163. fetge d'ànec amb poma i salsa de figues
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
164. ou ferrat amb fetge d'ànec i tòfona negra
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
165. pedregar 2
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Caure pedra. Enguany no ha pedregat. Ja pedrega. pedregar-se el fetge Fer-s'hi pedres o càlculs.  [...]
166. retinol
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Alcohol carotenoide, el constituent més important de la vitamina A, present en l'oli de fetge de determinats peixos. [...]
167. paté
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Pasta feta de carn, fetge o altres viandes, assaonada amb herbes i espècies, i cuita, que se sol menjar freda. [...]
168. alanina
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Aminoàcid proteic no essencial amb cadena lateral de caràcter alifàtic, que participa en el transport d'amoníac del múscul al fetge. [...]
169. amanida tèbia amb fetge d'ànec i vinagreta de gerds
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
170. fetge d'ànec a la graella amb crema de mongetes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
Pàgines  17 / 78 
<< Anterior  Pàgina  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  Següent >>