Resultats de la cerca frase exacta: 27

11. desglaçar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Deixatar amb vi, brou, vinagre, etc., la glaça d'un aliment a fi de tornar-la a utilitzar, després d'haver inclinat la cassola per tal d'eliminar-ne els greixos líquids. [...]
12. dònut
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pasta esponjosa i fregida en forma d'anella, que pot ser coberta de glaça, xocolata o altres productes, i pot ser farcida o no. [...]
13. glaçar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Cobrir un pastís amb glaça. [...]
14. salsa Foyot
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Variació de la salsa bearnesa amb glaça de carn. [...]
15. geliu -iva
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Dit del material que es glaça fàcilment i s'esquerda. [...]
16. helada (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
f 1 glaçada, gelada, glaça. 2 helada blanca [escarcha] gebre.  [...]
17. piruleta de pa de pessic
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Bola de pastís recoberta de glaça o de xocolata fixada a l'extrem d'un pal petit. [...]
18. desglaçar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Deixatar amb vi, brou, vinagre, etc. la glaça a fi de tornar-la a utilitzar, després d'haver inclinat la cassola per tal d'eliminar-ne els greixos líquids. [...]
19. pastís de vellut vermell
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pastís d'origen americà, generalment de capes, elaborat amb xocolata, vinagre, sèrum de mantega i colorant vermell i cobert amb una glaça de formatge cremós o crema de mantega. [...]
20. esponjat
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Pasta sòlida i lleugera, feta amb xarop a punt de bola fort, al qual s'afegeix una glaça feta amb sucre de llustre, clara d'ou i suc de llimona o crémor tàrtar. [...]
Pàgines  2 / 3 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  Següent >>