Resultats de la cerca frase exacta: 95

21. llamàntol i arròs basmati amb coco, pinya tropical i fruita seca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
22. copra
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Carn del coco assecada.  [...]
23. napalm
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Precipitat de sals d'alumini d'àcids naftènics i d'àcids grassos, sovint de coco, gelificat per l'addició de gasolina, que s'utilitza com a producte incendiari i bèl·lic.  [...]
24. crema de pastanaga i coco
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
25. púding de coco amb nata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
26. Cocó d'en Jaume, lo
Font Nomenclàtor de Catalunya
Baix Camp Pratdip Cocó d'en Jaume, lo Indret (paratge, bosc...) [...]
27. bacallà amb aroma de coco, puré de pebrots vermells i patates palla amb curri
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
28. gelat de coco amb xocolata calenta
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
29. Cocó d'Extremera, mola del
Font Nomenclàtor de Catalunya
Montsià Mas de Barberans Cocó d'Extremera, mola del Elevació (cim, puig, turó...) [...]
30. torró
Font Diccionari de la llengua catalana de l'Institut d'Estudis Catalans (2a edició)
Massa feta d'ametlles, de pinyons, d'avellanes o de nous torrades, amb mel o feta de coco, fruites confitades, xocolata, etc., que normalment es presenta en barres rectangulars. Torrons de Xixona, d'Alacant, d'Agramunt. Una barra de torrons. Torró de massapà, de crema [...]
Pàgines  3 / 10 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Següent >>