A diferència de determinats verbs compostos, com ara malgastar, que s'escriu amb els dos components aglutinats, l'expressió mal interpretar s'escriu amb els dos termes separats. Per exemple:
No em mal interpretis: jo no volia dir això (i no No em malinterpretis).
Ha mal interpretat les meves [...]
La forma per designar l'origen corresponent a la Comunitat Autònoma de Castella-la Manxa és de Castella-la Manxa.
Els gentilicis o formes per designar l'origen corresponents a les províncies i capitals de província de la Comunitat Autònoma de Castella-la Manxa són els següents:
Albacete [...]
El terme gihad, que s'escriu amb g i és masculí, té dos significats. D'una banda, serveix per designar l''esforç individual o col·lectiu que fan els musulmans per tal de millorar la seva conducta'. De l'altra, designa la 'guerra encaminada a l'expansió i a la defensa de l'islam'. Per exemple [...]
servir les mateixes formes d'auxiliar, seguides de l'infinitiu del verb haver i del participi del verb corresponent. Per exemple:
vaig haver cantat, vas haver cantat, va haver cantat, vam haver cantat, vau haver cantat, van haver cantat
En alguns parlars, s'utilitzen les formes auxiliars vares (pera [...]
Per fer referència a un càrrec immediatament inferior al designat pel nom al qual s'adjunta, es pot utilitzar tant el prefix sots- com el prefix sub-. Per exemple:
sotsdirector o subdirector
sotsinspectora o subinspectora
sotsdelegada o subdelegada
sotssecretari o subsecretari
Pel que fa al [...]
radicals diferents. Per exemple:
Mascle
Femella
ase
somera
porc
truja
boc
cabra
marrà
ovella
bou (o toro, o brau)
vaca
cavall
egua (o euga)
gall dindi
polla díndia
gall fer
polla fera
Els noms referits a animals domèstics, a animals de granja o a animals [...]
El nom clau sovint es fa servir adjectivalment per dir que alguna cosa és essencial, indispensable. En aquest ús com a adjectiu, el nom clau és invariable, és a dir, es manté la forma clau tant en singular com en plural. Així, en plural cal dir punts clau, peces clau, persones clau, aspectes clau [...]
El sentit reflexiu dels verbs transitius es construeix habitualment afegint-hi el pronom es (s', 's o se), sovint reforçat pel sintagma a un mateix o a si mateix. Per exemple: citar-se a un mateix, destruir-se a un mateix, immolar-se a si mateix, etc.
Un altre recurs per emfasitzar aquest sentit [...]
El gentilici de la Comunitat Autònoma de Cantàbria és
cantàbric -a i càntabre -a.
Els gentilicis o formes per designar l'origen corresponents a la província i la capital de província de la Comunitat Autònoma de Cantàbria són els següents:
Cantàbria: cantàbric -a i càntabre -a
Santander: de [...]
vice-primer ministre
Quan un prefix s'adjunta a una expressió lexicalitzada formada per un nom i els seus complements (primer ministre, director general, conseller en cap, etc.) o a un mot que ja porta guionet (camí-raler, nord-americà, etc.), s'escriu guionet entre el prefix i la forma composta [...]